Loes Raes Psycholoog en vrouwencoach.

Mijn passie is mensen helpen. Ik laat zien wat mogelijk is en begeleid hierbij stap voor stap. Niet door te zeggen wat iemand moet doen, maar door de tools te geven die nodig zijn.

Door een bevalling die compleet anders verliep dan ik hoopte, heb ik zelf ook ervaring met het bezoeken van een psycholoog. Dus ik begrijp dat het best spannend kan zijn. Ikzelf had niet gelijk de beste ervaring met een psycholoog. Ik voelde me een nummertje en besloot het traject te stoppen. Dat was het moment waarop ik dacht ‘dit moet anders’. Dit is mijn drijfveer geweest om mijn rol als manager in het bedrijfsleven op te zeggen en psycholoog te worden; mensen écht helpen, met een persoonsgerichte aanpak. Ik geloof dat je met de juiste persoon aan je zijde sneller sprongen in de juiste richting maakt.

De keuze om psycholoog te worden heeft veel meer veranderd in mijn leven dan alleen mijn baan. Zo geef ik ook meer tijd en aandacht aan de dingen die belangrijk voor me zijn, zoals meditatie, het moederschap, reizen, dansen, familie en vrienden.