Verbinden en Delen bij Boobs & Bottles

Een Welkom Thuis voor Ouders

Welkom bij Boobs & Bottles, een warme en uitnodigende plek voor ouders om samen te komen, te verbinden en ervaringen te delen.

Of je nu een nieuwe moeder bent, een ervaren ouder of ergens daartussenin, Boobs & Bottles biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je gelijkgestemde ouders kunt ontmoeten en waardevolle informatie kunt uitwisselen. Duik in de gezellige sfeer, geniet van een kopje koffie of thee en laat ons je verwelkomen in deze bijzondere gemeenschap.

Een Plek voor Ontmoeting

Boobs & Bottles is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken en oude banden te versterken. Hier vind je andere ouders die dezelfde reis doormaken en die begrijpen wat het betekent om een kind groot te brengen.

Het is een plek waar je kunt lachen, huilen, je zorgen kunt delen en successen kunt vieren. Je zult merken dat de steun en begrip van mede-ouders van onschatbare waarde zijn en een bron van kracht en troost kunnen bieden.

Inspirerende
Gasten en Workshops:

Bij Boobs & Bottles nodigen we regelmatig inspirerende gasten uit die waardevolle kennis en expertise met je delen. Van experts op het gebied van opvoeding tot gezondheidsspecialisten en professionals uit verschillende vakgebieden, je krijgt de kans om te leren van de besten in hun vak. Onze workshops bieden praktische tips en strategieën die je kunnen helpen bij het opvoeden van je kinderen en het creëren van een gebalanceerd gezinsleven.

Ondersteuning en Advies

Boobs & Bottles is ook een plek waar je terecht kunt voor ondersteuning en advies. Of je nu vragen hebt over borstvoeding, slaaptraining, gezonde voeding of opvoedingsuitdagingen, onze gemeenschap van ouders staat voor je klaar.

Er is altijd wel iemand die een vergelijkbare ervaring heeft gehad en bereid is om te luisteren, advies te geven en je gerust te stellen. Samen creëren we een netwerk van steun dat je helpt om de beste ouder te zijn die je kunt zijn.

Activiteiten voor Kinderen

Bij Boobs & Bottles is het niet alleen belangrijk om ouders te ondersteunen, maar ook om de kinderen te betrekken en te vermaken. We organiseren regelmatig activiteiten voor kinderen, zoals speelochtenden, knutselmiddagen en muzieklessen. Hier kunnen de kleintjes nieuwe vrienden maken en plezier hebben terwijl ouders kunnen genieten van waardevolle gesprekken en momenten voor zichzelf.

Kom langs en maak deel uit van onze Boobs & Bottles-familie:
Boobs & Bottles is meer dan zomaar een café – het is een thuis voor ouders. Een plek waar je begrepen wordt, waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt groeien als ouder. Dus kom langs, schuif aan en geniet.