Onze missie

Het is van groot belang dat een vrouw niet alleen snel en efficiënt geholpen wordt in haar zorgvraag, maar dat zij zich ook geholpen voelt. Voor de zorgverleners binnen ZIJ Vrouwenzorg zijn open- en eerlijkheid, empathie en professionaliteit een must.

Het streven is om met het centrum een vertrouwde plek te creeëren waarbij vrouwen gedurende hun hele vruchtbare leven terecht kunnen. We willen hierbij niet alleen gezondheidswinst bereiken doordat een vrouw sneller en efficiënter geholpen wordt met haar zorgvraag (zorgvragen) maar ook mogelijkheden bieden voor preventieve gezondheidszorg waarbij beweging, voeding en kennis van groot belang zijn. Tot slot willen we een maatschappelijke/culturele functie vervullen door bestaande initiatieven zoals het mama café en het sjpruut café te faciliteren.

Waarin onderscheid ZIJ Vrouwenzorg zich?

We zijn een gezondheidscentrum dat zich specialiseert in het medische, paramedische, cultuur en maatschappelijke welzijn van de vrouw.
Een medisch centrum waarbij de verschillende disciplines samenwerken en op een multidisciplinaire wijze de zorgvraag van de vrouw kunnen vervullen.
Dit in tegenstelling tot medische centra waarbij verschillende zorgdisciplines hun eigen zorg uitdragen zonder samenwerkingsverband. Daarnaast is deze zorg, ten opzichte van andere centra, specifiek gericht op de vrouw.
Het centrum zal zich ook met preventieve gezondheidszorg bezig houden en een ontmoetingsplek zijn voor (jonge) ouders binnen de initiatieven Mama café en Sjpruut café.

Tot slot heeft het centrum in het bijzonder aandacht en ondersteuning voor kwetsbare gezinnen omdat ook deze kindjes een zo best mogelijke start nodig hebben en een optimale kans op een goede toekomst verdienen.

Bereikbaarheid

ZIJ Vrouwenzorg bevindt zich op Hei Grindelweg 82 in Heerlen en is gemakkelijk bereikbaar voor al uw zorgbehoeften.
Voor direct contact of het plannen van een afspraak kunt u ons bereiken
op 06 280 557 71 of via e-mail op info@zijvrouwenzorg.nl.
Wij staan klaar om u te ondersteunen met hoogwaardige zorg op maat.