Kylie Wintraecken
Verloskundige | Anticonceptiespecialist | Pretechoscopist.

Mijn naam is Kylie Wintraecken en ik woon in Brunssum waar ik ook ben opgegroeid.
Ik heb niet lang hoeven nadenken over de opleiding die ik wilde volgen, dit was duidelijk, ik wilde verloskundige worden!
Ik voel mij bevoorrecht om dit mooie vak te mogen uitvoeren, want wat is er nu leuker dan nieuw leven geboren zien worden en hierbij jullie te zien veranderen in ouders.
Wat ik ook zo leuk vind aan dit vak is dat geen moment hetzelfde is. Zo vind ik iedere eerste echo, bevalling en alles hier om heen, keer op keer weer bijzonder. Tijdens de opleiding tot verloskundige heb ik stage mogen lopen bij Lotus Verloskundig Centrum. Ik heb toen kennis mogen maken met de visie van de praktijk, hierbij wist ik meteen dat dit aansluit op hoe ik de verloskundige zorg voor mij zie.
Wat ik belangrijk vind is dat er naar jullie als (aanstaande) ouders geluisterd wordt en dat jullie ook echt gehoord worden.
Samen kunnen wij dan de meest passende keuzes maken en op deze manier de zorg voor jullie vormgeven. Daarnaast vind ik het begeleiden van de verdrietige momenten die dit vak helaas soms ook met zich mee brengt erg belangrijk. Hierbij wil ik graag degene zijn die voor jullie klaar staat en al jullie vragen beantwoord.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden of familie, doe ik aan yoga of ga ik paardrijden in de Brunssumerheide. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode van jullie leven!