Ellen Hendrix - Hormooncoach.

Mijn naam is Ellen, hormooncoach en fysiotherapeut en 38 jaar. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mezelf) te helpen omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Na mijn tweede zwangerschap en een burn out bleef ik maar sukkelen. Allerlei klachten en ik was totaal niet mijzelf. Ik had geen energie, was totaal lusteloos, raakte mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt, ik voelde me depressief en had enorme stemmingswisselingen. Na een lange zoektocht kwam ik erachter dat mijn hormonen uit balans waren. Mijn leefstijl moest anders!

Ik dacht dat ik gezond bezig was, maar dat bleek (nog) niet zo te zijn. Ik pakte het aan! En in de maanden die volgenden werd ik langzaam weer een beetje mezelf. Stapje voor stapje, maar het is gelukt!

Ik besloot mezelf om te scholen van fysiotherapeut naar hormoonexpert, zodat ik andere vrouwen in deze ellende ook kan helpen! Want wat is het een zoektocht als je niet weet wat je met jezelf en je klachten aanmoet.

De Reset Je Hormonen Methode was de ideale manier voor mijzelf om weer op de rit te komen. Daarom ben ik ben ik de opleiding gaan doen om Reset Je Hormonen Expert te worden. Ik heb ontzettend veel geleerd en help jullie nu het liefste allemaal!