Charlene willems - Logopedist bij ZIJ VrouwenZorg

Charlene Willems is een toegewijde en ervaren logopedist bij ZIJ VrouwenZorg, een vooraanstaande zorginstelling gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en kinderen. Met haar uitgebreide kennis en expertise op het gebied van spraak-, taal-, en slikstoornissen, heeft Charlene zich onderscheiden als een essentiële kracht binnen haar vakgebied en een waardevolle aanwinst voor het team bij ZIJ VrouwenZorg.

Charlene’s reis in de wereld van logopedie begon met een diepe interesse in menselijke communicatie en de complexiteit van taal. Na het behalen van haar bachelor in de logopedie, besloot zij zich verder te specialiseren in de behandeling van kinderen, met een bijzondere focus op spraak- en slikproblemen gerelateerd aan neurologische aandoeningen. Haar passie voor het helpen van anderen en haar streven naar kennis leidde haar tot het volgen van diverse gespecialiseerde trainingen en cursussen om haar vaardigheden te verdiepen.

Bij ZIJ VrouwenZorg heeft Charlene een belangrijke rol in het ondersteunen van kinderen met communicatie- en slikproblemen. Ze werkt nauw samen met een multidisciplinair team van specialisten om een geïntegreerde en holistische benadering van zorg te bieden. Haar aanpak is empathisch en patiëntgericht, waarbij ze altijd streeft naar het opbouwen van een sterke therapeutische relatie met elke kind.