Roy van Woerdekom
Gebouwbeheerder bij ZIJ Vrouwenzorg

Roy van Woerdekom is de toegewijde en deskundige gebouwbeheerder bij ZIJ Vrouwenzorg. Met een achtergrond in facilitair management en een sterke focus op efficiëntie en duurzaamheid, speelt Roy een cruciale rol in het soepel en veilig laten functioneren van het centrum.

Roy’s verantwoordelijkheden bij ZIJ Vrouwenzorg zijn veelzijdig en omvatten het onderhoud van het gebouw, het beheren van de facilitaire diensten, en het waarborgen van de veiligheid en het comfort van zowel het personeel als de bezoekers. Zijn werk is essentieel voor het creëren van een gastvrije en functionele omgeving, waarin zorgverleners zich volledig kunnen richten op het leveren van hoogwaardige zorg aan hun cliënten.

Een van Roy’s sterke punten is zijn vermogen om snel en effectief te reageren op zowel routinematige als onvoorziene uitdagingen in het gebouwbeheer. Hij heeft een scherp oog voor detail en streeft altijd naar verbeteringen die de operationele efficiëntie van het centrum kunnen verhogen. Zijn inzet voor duurzaamheid is ook evident in de manier waarop hij milieuvriendelijke praktijken en technologieën integreert in het beheer van het gebouw.

Roy staat bekend om zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn vermogen om effectief samen te werken met leveranciers, aannemers en het zorgpersoneel. Hij is een teamspeler en wordt gewaardeerd om zijn positieve houding en probleemoplossende benadering.

Naast zijn technische vaardigheden, toont Roy een diep begrip van het belang van een ondersteunende en veilige omgeving in een gezondheidszorginstelling. Zijn toewijding aan het welzijn van de patiënten en het personeel is duidelijk in elke beslissing die hij neemt en in de zorgvuldigheid waarmee hij zijn taken uitvoert.

Als gebouwbeheerder bij ZIJ VrouwenZorg Centrum heeft Roy van Woerdekom een fundamentele bijdrage geleverd aan het creëren van een plek waar zowel patiënten als medewerkers zich thuis voelen. Zijn rol is onmisbaar voor het dagelijkse succes en de toekomstige groei van het centrum.