Het eerste medisch
en maatschappelijke vrouwencentrum
van Limburg!

Zorgaanbod

Bekijk hieronder ons huidige zorgaanbod.

Geboortezorg

Bij ZIJ Vrouwenzorg bieden we gespecialiseerde geboortezorg, met aandacht voor het welzijn van moeder en kind. Ons ervaren team ondersteunt u tijdens zwangerschap en bevalling, met persoonlijke zorg en advies. We bieden prenatale controles, geboorteplanning en postnatale ondersteuning.

Voedingspraktijk

Bij ZIJ Vrouwenzorg ligt de focus in onze voedingspraktijk op het bevorderen van een gezonde levensstijl voor vrouwen. Onze deskundige voedingsdeskundigen bieden op maat gemaakte voedingsadviezen, aangepast aan uw individuele gezondheidsbehoeften en levensfase. Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van een evenwichtig eetpatroon, gewichtsbeheersing en voedingsgerelateerde gezondheidsvraagstukken.

Psychologie

Bij ZIJ Vrouwenzorg bieden we deskundige psychologische ondersteuning, afgestemd op de unieke uitdagingen die vrouwen ervaren. Ons team van professionele psychologen begrijpt de complexiteit van vrouwelijke psychologie en biedt een veilige, vertrouwelijke omgeving voor het bespreken van persoonlijke kwesties. We bieden therapieën en begeleiding voor stressbeheersing, emotionele welzijn, en levensveranderingen.

Osteopathie

Bij ZIJ Vrouwenzorg bieden we osteopathie als een holistische benadering voor het bevorderen van lichaamsgezondheid en welzijn. Onze ervaren osteopaten richten zich op het behandelen van het lichaam als een geheel, waarbij de nadruk ligt op het corrigeren van structurele en weefselonevenwichtigheden. Deze therapie is effectief voor het verlichten van chronische pijn, spijsverteringsproblemen, stressgerelateerde klachten en meer.

Bekkenfysio

Bij ZIJ Vrouwenzorg is bekkenfysiotherapie een essentiële dienst, gericht op het versterken en herstellen van de bekkenbodemfuncties. Onze gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten begrijpen de complexiteit van bekkenproblemen en bieden effectieve behandelingen voor incontinentie, bekkenpijn, en zwangerschapsgerelateerde klachten.

Prelogopedie

Pre verbale logopedie richt zich op baby’s en jonge kinderen met eet- drink- en slikproblematiek. Er kunnen problemen zijn in de mondmotoriek of – techniek, gevoeligheden in het mondgebied of er kan hulp gewenst zijn bij de afbouw van de sondevoeding