Maud van Woerdekom – Raes
Eigenares en Specialist: Verloskundige | Echoscopist | Anticonceptiespecialist.

Hallo Allemaal, ik ben Maud van Woerdekom-Raes en ik om uit het prachtige Zuid-Limburg. Samen met mijn man Roy en onze kinderen Daniël (geboren in 2017), Isa-Beau (geboren in 2019) en Julia (geboren in 2023) wonen wij in Brunssum. Van Jongs af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na mijn middelbare schooltijd op het Rombouts College in Brunssum ben ik begonnen aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht.

Wat ik het meest fascinerend vind aan het vak is de kans om vrouwen en hun partners te ondersteunen en begeleiding richting ouderschap. De reis die zij meemaken is prachtig om te zien. Ook het begeleiden van vrouwen en hun partners die misschien niet helemaal klaar zijn voor het ouderschap of niet blij zijn met de situatie is voor mij van onschatbare waarde.

Naast het runnen van een conventionele verloskundigenpraktijk die zwangere vrouwen en hun partner begeleidt, streeft Lotus ernaar om meer te zijn dan alleen een verloskundigenpraktijk. Bij ons kun je terecht van eerste tot laatste menstruatie en van kinderwens tot een gezin.

Mijn doel als verloskundige is om gedurende de vruchtbare periode van de vrouw een vertrouwd gezicht te zijn. Wij worden geïnspireerd door de Scandinavische landen, hier gebeurt dit al.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jullie je op jullie gemak voelen bij ons en het gevoel hebben dat jullie met al jullie vragen en zorgen terecht bij ons kunnen. We streven er altijd naar om naar jullie te luisteren en te achterhalen wat voor jullie de meest passende zorg is.