Bernadine Schaekens
Assistent | Babyspa Medewerker.

Mijn naam is Bernadine Schaekens, en sinds december 2021 werk ik bij Zij vrouwenzorg Centrum. Na bijna 22 jaar als kraamverzorgster te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar deze warme praktijk. Zo blijf ik toch betrokken bij de wereld van baby’s, en zoals al gebleken is, vind ik dit ontzettend leuk.

Maar wie ben ik eigenlijk? Ik ben dochter, zus, moeder, partner, vriendin en nog zoveel meer. Ik werd geboren in 1967 in Sittard als dochter van twee geweldige ouders en ben de zus van mijn broer, die in 1969 werd geboren. Ik ben moeder van twee fantastische zonen, geboren in 1991 en 1993, die inmiddels op zichzelf wonen. Daarnaast ben ik schoonmoeder van twee leuke schoondochters. Samen met mijn vriend Marco woon ik in de regio Echt, en al 9 jaar zijn we de trotse baasjes van onze lieve shih-tzu’s.

Als persoon ben ik dol op de natuur en wandel ik graag buiten, het liefst in bossen of langs stranden. Thuis kan ik me verdiepen in een goed boek of genieten van gesprekken met vriendinnen. In mijn jeugd paste ik veel op kinderen, en vele jaren later was ik zelfs oppasouder. Mijn werkervaring is vrij divers, van supermarktmedewerker tot Nedcar, van oppasouder tot kraamverzorgster, en nog veel meer. Maar één ding is zeker: ik ben een mensenmens, houd van contact maken en ben sociaal en behulpzaam (soms kan dat ook mijn valkuil zijn).

Sportte ik ook? Ja, dat deed ik. Helaas moest ik stoppen met voetbal en volleybal vanwege een blessure. Mijn eerste droom was om naar het ‘Cios’ te gaan of kok te worden. Gelukkig heb ik die keuze niet gemaakt, en nu ben ik precies waar ik moet zijn, “op mijn plek.”

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkplek? Kom gerust langs; de koffie en thee staan klaar.
Tot gauw!