Meteen naar de inhoud

ZIJ specialisten

ZIJ specialisten

Het team

Ontmoet de ZIJ specialisten

Binnen Zij Vrouwenzorg werken specialisten met hart voor zorg voor de vrouw. Het team bestaat uit zowel vaste gezichten als flexwerkers. Dit zorgt voor een grote variatie aan zorgaanbod die we blijven vernieuwen aan de hand van jullie wensen en behoeften.

Lotus Verloskundig Centrum

HEt Lotus-team

De allerleukste, liefste, gezelligste, grappigste verloskundigen van heel parkstad! Al zeggen we het zelf!

Wij verzorgen volledige zorg bij de prille start van je/jullie kinderwens, je zwangerschap, bevalling en het kraambed en ook voor anticonceptie en uitstrijkjes ben je bij ons van harte welkom.

tel: 0642670506

e-mailadres: info@lotus-verloskundigcentrum.nl

Psycholoog Heerlen Vrouwenzorg

Loes Raes

Persoonlijk, vertrouwd & er écht voor jou als vrouw.

tel: 0619363468

e-mailadres: info@loesraes.nl

ICL bekkenfysiotherapie

Bo Brans Brabant

tel: 0617488036

e-mailadres: b.bransbrabant@iclimburg.nl

Voedingspraktijk Rond en Gezond

Anita Bedart

Mijn naam is Anita Badart, kinderdiëtist, lactatiekundige en HeartMath coach. Geboren en getogen in Twente, maar al vanaf 1984 neergestreken in Limburg. Na mijn opleiding tot diëtist ben ik ruim 12 jaar aan de Universiteit Maastricht betrokken geweest bij verschillende onderzoeken naar de juiste voeding tijdens zwangerschap.

Daarna ben ik begonnen met mijn eigen praktijk “Rond&Gezond”, waarbij ik me écht richt op een optimale ontwikkeling van het kind. De eerste 1000 dagen die volgen op de conceptie zijn immers de allerbelangrijkste in een mensenleven! Daarom ben ik gespecialiseerd in voeding voor het kind als het nog in de buik van de moeder zit, maar ook in de periode daarna. Ik begeleid jou en je kindje met al je voedingsvragen tijdens de zwangerschap, en in de periode die daarop volgt. Bij borstvoeding, flesvoeding, de eerste hapjes, klachten als spugen, allergie; kortom alle ‘gewone’ vragen maar ook problemen waar je in deze periode mee te maken kunt krijgen.

Als moeder van vier meiden weet ik immers maar al te goed hoe belangrijk het is om je kind gezond te zien opgroeien en zelf een fitte moeder te zijn. Ik help jou en je kindje hierbij heel graag op weg!

tel: 0433580580

e-mailadres: info@rondengezond.nl

Osteopathie

Carlo Daamen

Uw gezin in goede handen.

Osteopathie ondersteunt u tijdens uw zwangerschap; helpt indien zwanger worden niet optimaal gaat en begeleidt u en uw kind in de periode na de geboorte.

De eerste weken zijn voor een baby intensief; veel prikkels en indrukken. Het vinden van rust, regelmaat en slaap is vaak moeilijk. Reflux en voedingsproblemen, schedelvervorming, slaapproblemen en veel huilen zijn een greep uit de klachten die een baby kan tegenkomen. Osteopathie helpt hierbij.

In het algemeen is een osteopathische controle na de bevalling te adviseren. Ook als uw kind geen directe klachten ervaart, kunnen bewegingsbeperkingen op latere leeftijd invloed hebben op de motorische ontwikkeling van kruipen naar staan en lopen. Tevens kan het lichaam overgevoelig reageren hetgeen kan zorgen voor gedrags- en leerproblemen.

Als gezin is het krijgen van kinderen en de zorg voor kinderen een intensieve periode. Een periode die niet stopt na de bevalling en eerste levensjaren. Graag ondersteun ik u als osteopaat tijdens deze periode.

tel: 0683787029

e-mailadres: info@osteopathiedaamen.nl